Skriv ut den här sidan

Brommaplan

Välkommen till Brommaplans barnavårdscentral!

Vi på BVC arbetar med förebyggande hälsovård och följer ditt barns utveckling från födelsen till skolstart. Vi som arbetar här är barnsjuksköterskor och distriktsköterskor. Vi lyssnar in och utgår alltid ifrån er och ert barns behov i den hjälp och guidning som vi erbjuder.

Du som har ett nyfött barn, nyligen hemkomna med ett adoptivbarn eller inflyttade till Brommaplan är varmt välkommen att kontakta oss.

Lämna ett meddelande på vår telefon så ringer vi upp och bokar in en första kontakt. Du kan också lista ditt barn hos oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Önskar du komma i kontakt med din BVC-sjuksköterska? Se ”Vi som arbetar här”.

Vad vi erbjuder i korthet

Hälsosamtal med råd och stöd kring frågor om allt från till exempel sömn, kost, gränssättning, barnets utveckling till relations- och föräldrafrågor.

Vi erbjuder också föräldragrupper, hälsoundersökningar av läkare och sjuksköterska samt vaccinationer till barnen enligt barnhälsovårdens program.

Kontakta oss så berättar vi mer eller läs mer här på sidan.

Vi samarbetar med

Vi samarbetar med logoped, barnläkare, ortoptist, barnpsykolog, öppen förskola, områdets förskolor/skolor, folktandvård och socialtjänst.

Hoppas ni kommer trivas hos oss.

Hitta hit

Vi finns på Klädesvägen 12, 2 trappor, Brommaplan.

Lista ditt barn

Skriv ut en listningsblankett och ta med dig till ditt första besök på den BVC-mottagning du har valt.

Vi ses, välkommen!

1177 Vårdguidens e-tjänster

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du till exempel beställa tid, av- och omboka tid, förnya recept eller be mottagningen kontakta dig.