Skriv ut den här sidan

Husby

Den 1 juni flyttar Husby barnavårdscentral till nya, fina lokaler i Kista galleria.

Vi vill fortsätta erbjuda er trygg och professionell barnhälsovård. Den 1 juni flyttar Husby barnavårdscentral till nya, fina lokaler i Kista galleria. Samtidigt byter vi namn till Kista barnavårdscentral. 

Vi vill gärna att ni följer med!

Våra medarbetare följer med till Kista. Så om du vill kan du fortsätta gå hos samma bvc-sköterska på Kista barnavårdscentral som du går hos idag på Husby barnavårdscentral. Vi blir dessutom fler eftersom vi flyttar ihop med kollegorna på Kista barnavårdscentral i nya, fina lokaler ovanpå Kista vårdcentral inne i Kista galleria.

Här samlar vi all kompetens kring barnet. Det ger oss möjlighet att erbjuda er barnhälsovård av högsta kvalitet, med specialistutbildade sjuksköterskor och läkare. Regelbundna hälsoundersökningar och utvecklingsbedömningar utifrån barnets behov ger både barnet och er trygghet.

Det enda du behöver göra om ni vill följa med oss till Kista barnavårdscentral är att lista om ditt barn. Det kan du göra redan nu.

Lista ditt barn

Skriv ut en listningsblankett och ta med dig till ditt första besök på den BVC-mottagning du har valt.

Vi ses, välkommen!

Hitta hit

Vi finns på Edvard Griegsgången 12 i Husby.

När ditt barn är sjuk

Tänk på att inte ta med ditt barn till barnavårdscentralen (BVC) när barnet är sjukt. Vi har många nyfödda som besöker oss och som vi vill utsätta för så lite som möjligt. Kontakta istället din vårdcentral eller 1177.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du till exempel beställa tid, av- och omboka tid, förnya recept eller be mottagningen kontakta dig.